Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Контакт

Адреса: ул. 6 бр. 54, с.Стајковци, 1040 Скопје, Македонија п.фах. 343

Контакт телефони:
Администрација: 02 2553 952

Транспорт: 02/2553 952 | 076 38 33 33 | 071 38 38 42 | 071 38 38 43 | 071 38 38 45

Меѓународен транспорт: Габриела 076/38-38-08 | Зоки 076/38-38-06
Локален транспорт: Тања 076/38-38-07 | 071/38-38-55
Транспорт после 18ч (дежурен): 076/38-38-06
Сервис на возила: 071/25-05-91

Магацински простор: 076/38-38-08

е-маил: contact@olisped.mk

Scroll Up