Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Соло камиони

Оли Шпед располага со церади и фургони кои можат да одговорат на сите ваши барања. Соло возило церада може да се товара на 3 начини :

– со заден утовар

– страничен утовар и

– крански утовар

Соло возилата фургони се опремени со хидраулични рампи и рачни палетари за полесна манипулација и достава на роба.
Со ангажирање на нашите возила добивате навремена и целосна достава, вашата роба е безбедна и осигурана.

Ние ви нудиме:

– навремена испорака

– можност за брз одговор на вкупна цена

– цмр осигурување на вашата роба

– точно стандардизирано и навремено фактурирање

– следење на вашите пратки прекусовремен GPS систем

Вие замислете, Ние исполнуваме!

Scroll Up