Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Логистика

Организираме превземање на роба под царински надзор и достава до фирмите.

Вршиме секаков вид на селидби како на државни институции, министерства, агенции, фирми, резиденции, амбасади и приватни лица со наша демонтажа, пакување, утовар, транспорт, истовар и монтажа.

Нашиот тим е професионално обучен и спремен да одговори на секоја работна задача. Вашите барања за нашиот тиме се предизвици.

Имаме соодветно решение за секое барање на нашите клиенти.

Scroll Up