Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Магацински простор

Ние ви нудиме складирање и дистрибуција на секаков вид на оцаринета роба. Вршиме привремено складирање и складирање на подолг временски рок.
Со складирање на Вашите производи во нашиот магацин, ќе добиете целосна логистика за Вашата роба и достава на истата директно до Вашите клиенти во земјата и во странство.
Располагаме со професионален магацински простор кој зафаќа површина од 1000 м2 обезбеден со алармен систем и видео надзор . Магацинот е опремен со професионална опрема која е управувана од искусен тим со цел полесно маневрирање со вашата роба

– Кутии
– Затворени пластични кеси
– Заштитно пакување
– Палети и друго

Scroll Up