Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Комбиња

Оли Шпед располага со 20 комбиња наменети за меѓнароден транспорт. Комбињата се специјализирани за транспорт на експрес пратки до било која дестинација во Европа.

Комбињата имаат носивост до 1,2 тона односно 5 еуро палети. Исто така имаат можност и за транспорт на роба под термо режим.

Вршиме збирен увоз од Европа кон Македонија со можност и за транспорт на опасни материи (АДР). Возилата поседуваат Цмр осигурување за робата која се транспортира. Исто така Ние ви нудиме:

– навремена испорака

– можност за брз одговор на вкупна цена

– точно стандардизирано и навремено фактурирање

– следење на вашите пратки прекусовремен гпс систем

Вие замислете, Ние исполнуваме!

Scroll Up