За нас

16681877_1498958720144747_2307576476203906760_nОли Шпед започнува со својата работа во 2005 година и од тогаш навака е во континуиран развој. Нашата мисија е унапредување на фирмата прераснувајќи во една од водечките компании за транспорт и логистика во Македонија и пошироко. Таа ја остваруваме со нашиот интегритет, морал и тимски пристап. Ние испорачуваме резултати… Од нашата канцеларија до вашата дестинација нашиот персонал на Оли Шпед е тука да ви помогнат. Благодарение на современиот начин на работа и ораганизација нашите возила ви стојат на располагање за внатрешен и меѓународен транспорт, локална дистрибуција и селидби, како и секаков вид на габарити.