Menu

+02 5118 588

Скопје

ул.6 бр.54, с.Стајковци, 1040

Комбиња

Оли Шпед располага со 40 комбиња наменети за локален транспорт на роба. Комбињата се со носивост од 1,2 до 2 тона односно 4 до 5 еуро палети.

Специјализирани се за:

– експрес пратки од едно место до друго

– дистрибуција на роба

– транспорт на роба под термо режим

Ние ви нудиме:

– навремена испорака

– можност за брз одговор на вкупна цена

– цмр осигурување на вашата роба

– точно стандардизирано и навремено фактурирање

– следење на вашите пратки прекусовремен гпс систем

Вие замислете, Ние исполнуваме!

Scroll Up