Логистика

16681822_1499844436722842_4184186150199894300_nОрганизираме превземање на роба под царински надзор и достава до фирмите. Вршиме секаков вид на селидби како на државни институции, министерства, агенции, фирми, резиденции, амбасади и приватни лица со наша демонтажа, пакување, утовар, транспорт, истовар и монтажа. Нашиот тим е професионално обучен и спремен да одговори на секоја работна задача. Вашите барања за нашиот тиме се предизвици. Имаме соодветно решение за секое барање на нашите клиенти.